Mars, 2009

Hapja e Max Optika QTU si dyqani pioner që do të paraprinte hapjen e një sërë dyqanesh të tjera.

Prill, 2009

Fillesat e bashkëpunimit me Luxottica. Menjëherë pas hapjes së dyqanit të parë, Max Optika vendosi një marëdhënie bashkëpunimi me gjigandin e markave Luxottica, duke sjell një sërë markash në tregun shqiptar si Ray Ban, Dolce & Gabbana, Versace, Bvlgari, Vogue etj…

Tetor, 2009

Vazhdim i zgjerimit të dyqaneve Max Optika, me të parin dyqan jashtë Tiranës, Max Optika në qytetin e Fierit.

Dhjetor, 2009

Zgjerim i mëtejshëm i rrjetit Max Optika, me hapjen e dyqanit në qytetin e Durrësit.

Maj, 2010

Hapja e dyqanit të dytë në Tiranë, Max Optika Citypark, tregues i suksesit dhe ndikimit pozitiv që patëm në treg.

Shtator, 2010

Fillesat e bashkëpunimit me gjigandin gjerman të prodhimit të syzeve, Flair.

Mars, 2011

Fillimi i bashkëpunimit me një nga kompanitë lider për prodhimin e syzeve të diellit, e mirënjohur ndërkombëtarisht për cilësinë e xhamave të diellit, Maui Jim.

Shtator, 2011

Futja në treg e një marke ekonomike, italiane si Polar.

Shkurt, 2012

Risia e vazhdueshme që Max Optika sjell në treg, për t’ju përgjigjur më së miri nevojave të klientëve vazhdon me rekrutimin e stafit mjekësor të huaj. Të specializuar në fushën e optometrisë dhe me eksperiencë disa vjeçare në disa vende të botës.

Tetor, 2012

Fillimi i bashkëpunimit me grupin De Rigo, i cili ka në përbërjen e tij një sërë markash prestigjoze si Chopard, Furla, Blumarine, Police, Trussardi e shumë të tjera.

Shtator, 2013

Hapja e dyqanit Max Optika 21 Dhjetori.

Prill, 2014

Vazhdimi i zgjerimit të rrjetit në qytetin e Tiranës me hapjen e dyqanit në një prej pikave kyçe të kryeqytetit siç është rruga Myslym Shyri.

Nëntor, 2014

Zgjerimi i rrjetit edhe në juglindje të vendit, me hapjen e dyqanit Max Optika Pogradec.

Shkurt, 2015

Hapja e dyqanit Max Optika në dyqanin e Lushjes.

Prill, 2015

Zhvillimi brenda pak kohe në Shqipëri si dhe krijimi i emrit të mirë solli nevojën e zgjerimit përtej kufijve, me dyqanin e parë Max Optika në Kosovë, me vendndodhje në qendrën tregtare Minimax.

Gusht, 2015

Vazhdim i zgjerimit të rrjetit Max Optika me hapjen e dyqanit të ri tek Sheshi Willson.

Tetor, 2015

Hapja e dyqanit të ri Max Optika në qytetin e Vlorës.

Nëntor, 2015

Performanca e lartë e dyqanit të parë në Kosovë solli nevojën e hapjes së një dyqani tjetër në Prishtinë, këtë herë në Ulpianë.

Dhjetor, 2015

Hapja e dyqani Max Optika në qytetin e Korçës.

Janar, 2016

Fillimi i bashkëpunimit me gjigandit japonez të prodhimit të lenteve HOYA, duke sjell kështu në tregun shqiptar një gamë të gjerë produktesh me cilësi maksimale.

Shtator, 2016

Fillimi i bashkëpunimit me njërën prej kompanive lider në tregun gobal, Kering. Kompani e cila ka në portofolin e saj një sërë markash prestigjoze si: Boucheron, Alexander McQueen, Saint Laurent, Stella McCartney dhe marka të tjera risi për tregun shqiptar.

Nëntor, 2016

Hapja e dyqanit tjetër në Kosovë, Max Optika Podujevë.

Qershor, 2017

Zgjerimi i gamës së produkteve për kujdesin e syrit dhe specifikisht për një target grup mjaft delikat siç janë fëmijët solli nevojën e bashkëpunimit me kompaninë italiane Centrostyle, e mirënjohur për prodhimin e solucioneve të pastrimit, aksesorëve, syzeve për fëmijë etj…