Syze Vogue Optike + Xhama Antirefleks


Oferta përfshin të gjithë koleksionin e syzeve optike të markës Vogue në kombinim me xhamat Hoya Antirefleks.

Kjo ofertë sjell shumëllojshmërinë e skleteve të markës Vogue dedikuar femrave kombinuar me cilësinë dhe garancinë që ofrojnë xhamat Hoya antirefleks.

Nga çmimi standart prej 21,900 lekë ky kombinim vjen për vetëm 12,900 lekë.

Specifika të ofertës: Oferta është e vlefshme për numra deri në 2.5 cilindër.

Periudha e vlefshmërisë: 01/09/2018- 30/09/2018