Syze Optike Progresive + Xhama Hoya TrueForm


• Oferta sjell xhamat progresivë të cilët mbajnë brenda një xhami një seri numrash për të bërë të mundur shikimin e përdoruesit si për afër ashtu edhe për larg.

Kjo bëhet e mundur nëpërmjet xhamave Hoya Amplitude TrueForm të cilët ofrojnë një saktësi perfekte dhe një performancë më të lartë shikimi për të patur një qartësi vizuale perfekte.

Pjesë e ofertës janë skeletet e markave Oasso dhe Rox Titanium.

Nga çmimi standart prej 43,900 lekë ky kombinim vjen për vetëm 24,900 lekë.

Specifika të ofertës: Oferta është e vlefshme për numra deri në 2.5 cilindër.

Periudha e vlefshmërisë: 01/09/2018- 30/09/2018