Syze Dielli Police


• Oferta ‘’ Syze Dielli Police ’’

Police është një ndër markat e mirënjohura italiane pë syzet e diellit.

Modelet që Police ofron japin kombimin më të mirë mes stilit, formave, dhe materialeve përberëse duke krijuar një aksesor të rehatshëm por edhe trendi për tu përdorur.

Gama e gjerë e koleksioneve që ofron si për meshkuj dhe për femra i ofron mundësinë secilit prej nesh të gjejë modelin e syzes më të përshtatshme. Nga çmimi standart prej 18,900 lekë i përfitoni për 12,900 lekë.

Gjinia: Femër/ Mashkull
Periudha e vlefshmërisë: 01/09/2018- 30/09/2018