Specifikat e Ofertes
Specifikat e Ofertes
Në Max Optika gjatë muajit Janar keni mundësinë për të përfituar jo vetëm nga ofertat për syzet optike por edhe për syzet e diellit.
Rrezet UV janë të pranishme në natyrë edhe në stinën e dimrit çka i bën syzet e diellit të cilët janë aksesorë i nevojshëm në çdo stinë të vitit.
Me një koleksion për të mos u humbur, i përshtatshëm për femra dhe meshkuj….Syzet e markës italiane Police, me shumëllojshmëri modelesh e ngjyrash vijnë gjatë këtij muaji me çmimin fantastik 13,900 lekë.

Kurseni 6,000 lekë dhe përfitoni nga oferta fantastike e cila është e vlefshme deri më 25 Janar.

Në Max Optika gjatë muajit Janar keni mundësinë për të përfituar jo vetëm nga ofertat për syzet optike por edhe për syzet e diellit.
Rrezet UV janë të pranishme në natyrë edhe në stinën e dimrit çka i bën syzet e diellit të cilët janë aksesorë i nevojshëm në çdo stinë të vitit.
Me një koleksion për të mos u humbur, i përshtatshëm për femra dhe meshkuj….Syzet e markës italiane Police, me shumëllojshmëri modelesh e ngjyrash vijnë gjatë këtij muaji me çmimin fantastik 13,900 lekë.

Kurseni 6,000 lekë dhe përfitoni nga oferta fantastike e cila është e vlefshme deri më 25 Janar.