Syze Dielli Polar


• Lentet e diellit të polarizuara janë elementi kryesor që çdokush kërkon tek një syze dielli.

Marka italiane Polar ju ofron zgjidhjen ideale për mbrojtjen e syve tuaj nga dëmi që shkakton drita e reflektuar dhe Max Optika i sjell tek ju me çmimin promocional prej 5,900 lekë.

Gjinia: Femër/ Mashkull
Periudha e vlefshmërisë: 01/09/2018- 30/09/2018