Syze Dielli Furla


• Oferta ‘’ Syze Dielli Furla ’’

Marka Furla sjell stilin e pagabueshëm Italian duke i shtuar elegancën dhe thjeshtësinë femërore, në një koleksion që kombinon tendencat e fundit me punën artizanale.

Koleksioni i syzeve të diellit Furla pasqyron frymën e markës, duke propozuar korniza me linja rrjedhëse dhe elegante, të dizenjuara për të përmbushur dëshirat e një gruaje tërheqëse, të përditësuar dhe të sigurt.

Tashmë mund ti përfitoni syzet e diellit Furla nga 23,900 lekë që është çmimi standart për vetëm 16,900 lekë.

Gjinia: Femër
Periudha e vlefshmërisë: 01/09/2018- 30/09/2018