Specifikat e Ofertes
Specifikat e Ofertes
Në Max Optika gjatë muajit Janar keni mundësinë për të përfituar jo vetëm nga ofertat për syzet optike por edhe për syzet e diellit.
Rrezet UV janë të pranishme në natyrë edhe në stinën e dimrit çka i bën syzet e diellit të cilët janë aksesorë i nevojshëm në çdo stinë të vitit.
Dedikuar botës femërore, syzet e markës së mirënjohur Furla me dizajne që reflektojnë stil dhe elegancë në pamjen tuaj, vijnë gjatë këtij muaji me çmimin fantastik 16,900 lekë.

Kurseni 8,000 lekë dhe përfitoni nga oferta fantastike e cila është e vlefshme deri më 25 Janar.

Në Max Optika gjatë muajit Janar keni mundësinë për të përfituar jo vetëm nga ofertat për syzet optike por edhe për syzet e diellit.
Rrezet UV janë të pranishme në natyrë edhe në stinën e dimrit çka i bën syzet e diellit të cilët janë aksesorë i nevojshëm në çdo stinë të vitit.
Dedikuar botës femërore, syzet e markës së mirënjohur Furla me dizajne që reflektojnë stil dhe elegancë në pamjen tuaj, vijnë gjatë këtij muaji me çmimin fantastik 16,900 lekë.

Kurseni 8,000 lekë dhe përfitoni nga oferta fantastike e cila është e vlefshme deri më 25 Janar.