Specifikat e Ofertes
Specifikat e Ofertes
Në Max Optika gjatë muajit Shkurt keni mundësinë për të përfituar jo vetëm nga ofertat për syzet optike por edhe për syzet e diellit.
Rrezet UV janë të pranishme në natyrë edhe në stinën e dimrit çka i bën syzet e diellit të cilët janë aksesorë i nevojshëm në çdo stinë të vitit.
Për të gjithë ata që pëlqejnë stilin sportiv, syzet e markës italiane Bolon vijnë me çmimin fantastik 12,900 lekë. Marka Bolon sjell për ju një shumëllojshmëri modelesh plot ngjyra e stil. Për të zbuluar modelet na vizitoni në dyqanet tona.

Kurseni 10,000 lekë dhe përfitoni nga oferta fantastike e cila është e vlefshme deri më 23 Shkurt.

Në Max Optika gjatë muajit Shkurt keni mundësinë për të përfituar jo vetëm nga ofertat për syzet optike por edhe për syzet e diellit.
Rrezet UV janë të pranishme në natyrë edhe në stinën e dimrit çka i bën syzet e diellit të cilët janë aksesorë i nevojshëm në çdo stinë të vitit.
Për të gjithë ata që pëlqejnë stilin sportiv, syzet e markës italiane Bolon vijnë me çmimin fantastik 12,900 lekë. Marka Bolon sjell për ju një shumëllojshmëri modelesh plot ngjyra e stil. Për të zbuluar modelet na vizitoni në dyqanet tona.

Kurseni 10,000 lekë dhe përfitoni nga oferta fantastike e cila është e vlefshme deri më 23 Shkurt.