Versace

0VE4361
Versace

Versace

0VE4361
7 Kolore
Korniza Black, Lentet Grey
34,900.00 ALL 27,900.00 ALL -20%

Detajet e produktit

 • gjinia:

  Man

 • Materiali i kornizes:

  Nylon

 • Ngjyra e kornizes:

  Black

 • Forma:

  Irregular

 • Ngjyra e lenteve:

  Grey

 • Sku:

  SD15867

 • UPC:

  8053672947397

 • Теknologjia e lenteve:

  N/A


Permasa dhe pershtatshmeria

Përmasat e syzeve tregohen në milimetra, me një tregues të gjerësisë së xhamave dhe urës. Këtë informacion mund ta gjeni për cdo palë syze: ne duam tju ndihmojmë të gjeni syzet më të pershtatshme për fytyrën tuaj.

Gjerësia e lenteve ( 53 )

Gjerësia e urës (18 )

frame frontale

Lartësia e lenteve ( 36,2 )

Brenda ne bisht do te gjeni detajet e mases
0VE4361 53 18 140 36,2

frame tre quarti

Gjatesia bishtave ( 140 )

Deshironi ti provoni ne dyqan?

Versace

0VE4361

27,900.00 ALL

Per te gjetur nje dyqan Max Optika, shkruani adresen ose Qytetin.

Perzgjidh dyqanin:

  ×