Versace

0VE4296
Promo
Versace
Promo

Versace

0VE4296
1 Kolor
Korniza Black, Lentet Grey
29,900.00 ALL 14,950.00 ALL -50%

Detajet e produktit

 • gjinia:

  Man

 • Materiali i kornizes:

  Acetate

 • Ngjyra e kornizes:

  Black

 • Forma:

  Square

 • Ngjyra e lenteve:

  Grey

 • Sku:

  SD10394

 • UPC:

  8053672400106

 • Теknologjia e lenteve:

  N/A


Permasa dhe pershtatshmeria

Përmasat e syzeve tregohen në milimetra, me një tregues të gjerësisë së xhamave dhe urës. Këtë informacion mund ta gjeni për cdo palë syze: ne duam tju ndihmojmë të gjeni syzet më të pershtatshme për fytyrën tuaj.

Gjerësia e lenteve ( 59 )

Gjerësia e urës (16 )

frame frontale

Lartësia e lenteve ( 44,1 )

Brenda ne bisht do te gjeni detajet e mases
0VE4296 59 16 145 44,1

frame tre quarti

Gjatesia bishtave ( 145 )

Deshironi ti provoni ne dyqan?

Versace

0VE4296

14,950.00 ALL

Per te gjetur nje dyqan Max Optika, shkruani adresen ose Qytetin.

Perzgjidh dyqanin:

  ×