Emporio Armani

0EA4115
Promo
Emporio Armani
Promo

Emporio Armani

0EA4115
2 Kolore
Korniza Black, Lentet Transparent
25,900.00 ALL 17,900.00 ALL -31%

Detajet e produktit

 • gjinia:

  Man

 • Materiali i kornizes:

  Nylon

 • Ngjyra e kornizes:

  Black

 • Forma:

  Irregular

 • Ngjyra e lenteve:

  Transparent

 • Sku:

  SD16835

 • UPC:

  8056597112604

 • Теknologjia e lenteve:

  N/A


Permasa dhe pershtatshmeria

Përmasat e syzeve tregohen në milimetra, me një tregues të gjerësisë së xhamave dhe urës. Këtë informacion mund ta gjeni për cdo palë syze: ne duam tju ndihmojmë të gjeni syzet më të pershtatshme për fytyrën tuaj.

Gjerësia e lenteve ( 54 )

Gjerësia e urës (18 )

frame frontale

Lartësia e lenteve ( 41,4 )

Brenda ne bisht do te gjeni detajet e mases
0EA4115 54 18 145 41,4

frame tre quarti

Gjatesia bishtave ( 145 )

Deshironi ti provoni ne dyqan?

Emporio Armani

0EA4115

17,900.00 ALL

Per te gjetur nje dyqan Max Optika, shkruani adresen ose Qytetin.

Perzgjidh dyqanin:

  ×