Dolce & Gabbana

0DG1348
Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana

0DG1348
1 Kolor
Korniza Silver, Lentet Transparent
29,900.00 ALL 23,900.00 ALL -20%

Detajet e produktit

 • gjinia:

  Woman

 • Materiali i kornizes:

  Metal

 • Ngjyra e kornizes:

  Silver

 • Forma:

  Phantos

 • Ngjyra e lenteve:

  Transparent

 • Sku:

  SO22816

 • UPC:

  8056597841146

 • Теknologjia e lenteve:

  N/A


Permasa dhe pershtatshmeria

Përmasat e syzeve tregohen në milimetra, me një tregues të gjerësisë së xhamave dhe urës. Këtë informacion mund ta gjeni për cdo palë syze: ne duam tju ndihmojmë të gjeni syzet më të pershtatshme për fytyrën tuaj.

Gjerësia e lenteve ( 54 )

Gjerësia e urës (54 )

frame frontale

Lartësia e lenteve ( )

Brenda ne bisht do te gjeni detajet e mases
0DG1348 54 54 18

frame tre quarti

Gjatesia bishtave ( 18 )

Deshironi ti provoni ne dyqan?

Dolce & Gabbana

0DG1348

23,900.00 ALL

Per te gjetur nje dyqan Max Optika, shkruani adresen ose Qytetin.

Perzgjidh dyqanin:

  ×