Versace

VE1284
Promo
Versace
Promo

Versace

VE1284
1 Kolor
Korniza Gold, Lentet Transparent
29,900.00 ALL 20,900.00 ALL -30%

Detajet e produktit

 • gjinia:

  Woman

 • Materiali i kornizes:

  Metal

 • Ngjyra e kornizes:

  Gold

 • Forma:

  Cat Eye

 • Ngjyra e lenteve:

  Transparent

 • Sku:

  SO21959

 • UPC:

  8056597727792

 • Теknologjia e lenteve:

  N/A


Permasa dhe pershtatshmeria

Përmasat e syzeve tregohen në milimetra, me një tregues të gjerësisë së xhamave dhe urës. Këtë informacion mund ta gjeni për cdo palë syze: ne duam tju ndihmojmë të gjeni syzet më të pershtatshme për fytyrën tuaj.

Gjerësia e lenteve ( 53 )

Gjerësia e urës (16 )

frame frontale

Lartësia e lenteve ( )

Brenda ne bisht do te gjeni detajet e mases
VE1284 53 16 145

frame tre quarti

Gjatesia bishtave ( 145 )

Deshironi ti provoni ne dyqan?

Versace

VE1284

20,900.00 ALL

Per te gjetur nje dyqan Max Optika, shkruani adresen ose Qytetin.

Perzgjidh dyqanin:

  ×