Vogue

VO4244
1 Kolor
Korniza Gold, Lentet Transparent

Permasa

51 53
12,900.00 ALL 9,900.00 ALL -23%

Detajet e produktit

 • gjinia:

  Woman

 • Materiali i kornizes:

  Metal

 • Ngjyra e kornizes:

  Gold

 • Forma:

  Square

 • Ngjyra e lenteve:

  Transparent

 • Sku:

  SO21512

 • UPC:

  8056597681070

 • Теknologjia e lenteve:

  N/A


Permasa dhe pershtatshmeria

Përmasat e syzeve tregohen në milimetra, me një tregues të gjerësisë së xhamave dhe urës. Këtë informacion mund ta gjeni për cdo palë syze: ne duam tju ndihmojmë të gjeni syzet më të pershtatshme për fytyrën tuaj.

Gjerësia e lenteve ( 51 )

Gjerësia e urës (17 )

frame frontale

Lartësia e lenteve ( )

Brenda ne bisht do te gjeni detajet e mases
VO4244 51 17 135

frame tre quarti

Gjatesia bishtave ( 135 )

Deshironi ti provoni ne dyqan?

Vogue

VO4244

9,900.00 ALL

Per te gjetur nje dyqan Max Optika, shkruani adresen ose Qytetin.

Perzgjidh dyqanin:

  ×