Versace

0VE1277
Promo
Versace
Promo

Versace

0VE1277
1 Kolor
Korniza Black, Lentet Transparent
24,900.00 ALL 16,900.00 ALL -32%

Detajet e produktit

 • gjinia:

  Woman

 • Materiali i kornizes:

  Metal

 • Ngjyra e kornizes:

  Black

 • Forma:

  Phantos

 • Ngjyra e lenteve:

  Transparent

 • Sku:

  SO21468

 • UPC:

  N/A

 • Теknologjia e lenteve:

  N/A


Permasa dhe pershtatshmeria

Përmasat e syzeve tregohen në milimetra, me një tregues të gjerësisë së xhamave dhe urës. Këtë informacion mund ta gjeni për cdo palë syze: ne duam tju ndihmojmë të gjeni syzet më të pershtatshme për fytyrën tuaj.

Gjerësia e lenteve ( 54 )

Gjerësia e urës (N/A )

frame frontale

Lartësia e lenteve ( N/A )

Brenda ne bisht do te gjeni detajet e mases
0VE1277 54 N/A N/A N/A

frame tre quarti

Gjatesia bishtave ( N/A )

Deshironi ti provoni ne dyqan?

Versace

0VE1277

16,900.00 ALL

Per te gjetur nje dyqan Max Optika, shkruani adresen ose Qytetin.

Perzgjidh dyqanin:

  ×