Ray Ban

0RX5397
Promo
Ray Ban
Promo

Ray Ban

0RX5397
1 Kolor
Korniza Black, Lentet Transparent
18,900.00 ALL 12,900.00 ALL -32%

Detajet e produktit

 • gjinia:

  Unisex

 • Materiali i kornizes:

  Acetate

 • Ngjyra e kornizes:

  Black

 • Forma:

  Irregular

 • Ngjyra e lenteve:

  Transparent

 • Sku:

  SO21230

 • UPC:

  8056597429696

 • Теknologjia e lenteve:

  N/A


Permasa dhe pershtatshmeria

Përmasat e syzeve tregohen në milimetra, me një tregues të gjerësisë së xhamave dhe urës. Këtë informacion mund ta gjeni për cdo palë syze: ne duam tju ndihmojmë të gjeni syzet më të pershtatshme për fytyrën tuaj.

Gjerësia e lenteve ( 50 )

Gjerësia e urës (19 )

frame frontale

Lartësia e lenteve ( 41,7 )

Brenda ne bisht do te gjeni detajet e mases
0RX5397 50 19 145 41,7

frame tre quarti

Gjatesia bishtave ( 145 )

Deshironi ti provoni ne dyqan?

Ray Ban

0RX5397

12,900.00 ALL

Per te gjetur nje dyqan Max Optika, shkruani adresen ose Qytetin.

Perzgjidh dyqanin:

  ×