Versace

0VE3293
Versace

Versace

0VE3293
2 Kolore
Korniza Transparent, Lentet Transparent

Permasa

55 53
22,900.00 ALL 20,900.00 ALL -9%

Detajet e produktit

 • gjinia:

  Woman

 • Materiali i kornizes:

  Acetate

 • Ngjyra e kornizes:

  Transparent

 • Forma:

  Cat Eye

 • Ngjyra e lenteve:

  Transparent

 • Sku:

  SO18156

 • UPC:

  8056597344432

 • Теknologjia e lenteve:

  N/A


Permasa dhe pershtatshmeria

Përmasat e syzeve tregohen në milimetra, me një tregues të gjerësisë së xhamave dhe urës. Këtë informacion mund ta gjeni për cdo palë syze: ne duam tju ndihmojmë të gjeni syzet më të pershtatshme për fytyrën tuaj.

Gjerësia e lenteve ( 55 )

Gjerësia e urës (18 )

frame frontale

Lartësia e lenteve ( 40,1 )

Brenda ne bisht do te gjeni detajet e mases
0VE3293 55 18 140 40,1

frame tre quarti

Gjatesia bishtave ( 140 )

Deshironi ti provoni ne dyqan?

Versace

0VE3293

20,900.00 ALL

Per te gjetur nje dyqan Max Optika, shkruani adresen ose Qytetin.

Perzgjidh dyqanin:

  ×