Miu Miu

0MU 07YS
Miu Miu

Miu Miu

0MU 07YS
2 Kolore
Korniza Black, Lentet Grey
53,900.00 ALL 48,900.00 ALL -9%

Detajet e produktit

 • gjinia:

  Woman

 • Materiali i kornizes:

  Acetate

 • Ngjyra e kornizes:

  Black

 • Forma:

  Rectangle

 • Ngjyra e lenteve:

  Grey

 • Sku:

  SD23747

 • UPC:

  8056597884105

 • Теknologjia e lenteve:

  N/A


Permasa dhe pershtatshmeria

Përmasat e syzeve tregohen në milimetra, me një tregues të gjerësisë së xhamave dhe urës. Këtë informacion mund ta gjeni për cdo palë syze: ne duam tju ndihmojmë të gjeni syzet më të pershtatshme për fytyrën tuaj.

Gjerësia e lenteve ( 53 )

Gjerësia e urës (18 )

frame frontale

Lartësia e lenteve ( )

Brenda ne bisht do te gjeni detajet e mases
0MU 07YS 53 18 135

frame tre quarti

Gjatesia bishtave ( 135 )

Deshironi ti provoni ne dyqan?

Miu Miu

0MU 07YS

48,900.00 ALL

Per te gjetur nje dyqan Max Optika, shkruani adresen ose Qytetin.

Perzgjidh dyqanin:

  ×