Vogue

0VO4242S
Vogue

Vogue

0VO4242S
1 Kolor
Korniza Havana, Lentet Brown
14,900.00 ALL 12,900.00 ALL -13%

Detajet e produktit

 • gjinia:

  Woman

 • Materiali i kornizes:

  Metal

 • Ngjyra e kornizes:

  Havana

 • Forma:

  Irregular

 • Ngjyra e lenteve:

  Brown

 • Sku:

  SD21810

 • UPC:

  8056597683586

 • Теknologjia e lenteve:

  N/A


Permasa dhe pershtatshmeria

Përmasat e syzeve tregohen në milimetra, me një tregues të gjerësisë së xhamave dhe urës. Këtë informacion mund ta gjeni për cdo palë syze: ne duam tju ndihmojmë të gjeni syzet më të pershtatshme për fytyrën tuaj.

Gjerësia e lenteve ( 53 )

Gjerësia e urës (18 )

frame frontale

Lartësia e lenteve ( 42,8 )

Brenda ne bisht do te gjeni detajet e mases
0VO4242S 53 18 135 42,8

frame tre quarti

Gjatesia bishtave ( 135 )

Deshironi ti provoni ne dyqan?

Vogue

0VO4242S

12,900.00 ALL

Per te gjetur nje dyqan Max Optika, shkruani adresen ose Qytetin.

Perzgjidh dyqanin:

  ×