Dolce & Gabbana

DG2285
Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana

DG2285
2 Kolore
Korniza Black, Lentet Grey
46,900.00 ALL 41,900.00 ALL -11%

Detajet e produktit

 • gjinia:

  Man

 • Materiali i kornizes:

  Metal

 • Ngjyra e kornizes:

  Black

 • Forma:

  Pilot

 • Ngjyra e lenteve:

  Grey

 • Sku:

  SD21397

 • UPC:

  8056597656054

 • Теknologjia e lenteve:

  N/A


Permasa dhe pershtatshmeria

Përmasat e syzeve tregohen në milimetra, me një tregues të gjerësisë së xhamave dhe urës. Këtë informacion mund ta gjeni për cdo palë syze: ne duam tju ndihmojmë të gjeni syzet më të pershtatshme për fytyrën tuaj.

Gjerësia e lenteve ( 60 )

Gjerësia e urës (15 )

frame frontale

Lartësia e lenteve ( )

Brenda ne bisht do te gjeni detajet e mases
DG2285 60 15 145

frame tre quarti

Gjatesia bishtave ( 145 )

Deshironi ti provoni ne dyqan?

Dolce & Gabbana

DG2285

41,900.00 ALL

Per te gjetur nje dyqan Max Optika, shkruani adresen ose Qytetin.

Perzgjidh dyqanin:

  ×