Prada

0PR 17WS
Prada

Prada

0PR 17WS
5 Kolore
Korniza Black, Lentet Grey
43,900.00 ALL 39,900.00 ALL -9%

Detajet e produktit

 • gjinia:

  Woman

 • Materiali i kornizes:

  Acetate

 • Ngjyra e kornizes:

  Black

 • Forma:

  Irregular

 • Ngjyra e lenteve:

  Grey

 • Sku:

  SD20625

 • UPC:

  N/A

 • Теknologjia e lenteve:

  N/A


Permasa dhe pershtatshmeria

Përmasat e syzeve tregohen në milimetra, me një tregues të gjerësisë së xhamave dhe urës. Këtë informacion mund ta gjeni për cdo palë syze: ne duam tju ndihmojmë të gjeni syzet më të pershtatshme për fytyrën tuaj.

Gjerësia e lenteve ( 49 )

Gjerësia e urës (20 )

frame frontale

Lartësia e lenteve ( 35,5 )

Brenda ne bisht do te gjeni detajet e mases
0PR 17WS 49 20 145 35,5

frame tre quarti

Gjatesia bishtave ( 145 )

Deshironi ti provoni ne dyqan?

Prada

0PR 17WS

39,900.00 ALL

Per te gjetur nje dyqan Max Optika, shkruani adresen ose Qytetin.

Perzgjidh dyqanin:

  ×