Specifikat e Ofertes
Specifikat e Ofertes
Në Max Optika gjatë muajit Janar keni mundësinë për të përfituar zgjidhjen ideale për shikimin tuaj.

Për të gjithë ata që kanë nevojë për korigjimin e shikimit si për afër ashtu edhe për larg Max Optika sjell super ofertën, skelet optik në kombinim me xhamat Hoya Balansis për vetëm 36,900 lekë…Tashmë nuk keni më nevojë të përdorni dy palë syze për të korigjuar shikimin tuaj për afër dhe larg, me Hoya Balansis arrini balancën që i ka munguar shikimit tuaj përgjatë gjithë kësaj kohe.

Lentja Balansis është një lente e re progresive e Hoya-s e cila ofron rehati më të madhe shikimi për të realizuar aktivitetet e përditshme në çdo distancë shikimi.
Kërkimet në lidhje me atë që mbajtësit e syzeve progresive shohin si të rëndësishme në lidhje me syzet e tyre të reja kanë sjellë një rezultat të vetëm: shikim i rehatshëm. Balansis është përgjigja që Max Optika në bashkëpunim me kompaninë prestigjoze Hoya, ka ndaj këtyre pritshmërive.

Kurseni 13,000 lekë dhe përfitoni këtë kombinim ideal për shikimin tuaj. Nxitoni të përfitoni pasi oferta është e vlefshme deri më 25 Janar.

Në Max Optika gjatë muajit Janar keni mundësinë për të përfituar zgjidhjen ideale për shikimin tuaj.

Për të gjithë ata që kanë nevojë për korigjimin e shikimit si për afër ashtu edhe për larg Max Optika sjell super ofertën, skelet optik në kombinim me xhamat Hoya Balansis për vetëm 36,900 lekë…Tashmë nuk keni më nevojë të përdorni dy palë syze për të korigjuar shikimin tuaj për afër dhe larg, me Hoya Balansis arrini balancën që i ka munguar shikimit tuaj përgjatë gjithë kësaj kohe.

Lentja Balansis është një lente e re progresive e Hoya-s e cila ofron rehati më të madhe shikimi për të realizuar aktivitetet e përditshme në çdo distancë shikimi.
Kërkimet në lidhje me atë që mbajtësit e syzeve progresive shohin si të rëndësishme në lidhje me syzet e tyre të reja kanë sjellë një rezultat të vetëm: shikim i rehatshëm. Balansis është përgjigja që Max Optika në bashkëpunim me kompaninë prestigjoze Hoya, ka ndaj këtyre pritshmërive.

Kurseni 13,000 lekë dhe përfitoni këtë kombinim ideal për shikimin tuaj. Nxitoni të përfitoni pasi oferta është e vlefshme deri më 25 Janar.