Specifikat e Ofertes
Specifikat e Ofertes
Në Max Optika gjatë muajit Janar keni mundësinë për të përfituar zgjidhjen ideale për shikimin tuaj.

Skeleti Optik i markës së mirënjohur Emporio Armani në kombinim me xhamat Essilor Crizal Prevencia  vijnë me super çmimin 24,900 lekë.

Skeletet Emporio Armani pjesë e koleksionit 2019, ofrojnë shumëllojshmëri modelesh që i përshtaten të gjitha moshave si edhe ngjyra e detaje për t’ju përshtatur stilit tuaj.

Xhamat Essilor Crizal Prevencia ofrojnë mbrotje maksimale të shikimit ndaj rrezeve blu të cilat i hasim çdo ditë në ambjentin që na rrethon e kryesisht kur gjendemi përballë paisjeve dixhitale.

Veshja e xhamit e bën atë rezistent ndaj gërvishtjeve, papastërtive apo njollave. Përveçse përmirësojnë ndjeshëm shikimin tuaj, xhamat Essilor Crizal Alize ofrojnë edhe mbrojtje ndaj rrezeve UltraViolet të cilat janë ndër shkaktarët kryesor të sëmundjeve të syrit.

Kurseni 8000 lekë dhe përfitoni këtë  kombinim ideal për shikimin tuaj. Nxitoni të përfitoni pasi oferta është e vlefshme deri më 25 Janar.

Në Max Optika gjatë muajit Janar keni mundësinë për të përfituar zgjidhjen ideale për shikimin tuaj.

Skeleti Optik i markës së mirënjohur Emporio Armani në kombinim me xhamat Essilor Crizal Prevencia  vijnë me super çmimin 24,900 lekë.

Skeletet Emporio Armani pjesë e koleksionit 2019, ofrojnë shumëllojshmëri modelesh që i përshtaten të gjitha moshave si edhe ngjyra e detaje për t’ju përshtatur stilit tuaj.

Xhamat Essilor Crizal Prevencia ofrojnë mbrotje maksimale të shikimit ndaj rrezeve blu të cilat i hasim çdo ditë në ambjentin që na rrethon e kryesisht kur gjendemi përballë paisjeve dixhitale.

Veshja e xhamit e bën atë rezistent ndaj gërvishtjeve, papastërtive apo njollave. Përveçse përmirësojnë ndjeshëm shikimin tuaj, xhamat Essilor Crizal Alize ofrojnë edhe mbrojtje ndaj rrezeve UltraViolet të cilat janë ndër shkaktarët kryesor të sëmundjeve të syrit.

Kurseni 8000 lekë dhe përfitoni këtë  kombinim ideal për shikimin tuaj. Nxitoni të përfitoni pasi oferta është e vlefshme deri më 25 Janar.