Specifikat e Ofertes
Specifikat e Ofertes
Në Max Optika gjatë muajit Janar keni mundësinë për të përfituar zgjidhjen ideale për shikimin tuaj.

Skeleti Optik i markave italiane Vogue dhe Police në kombinim me xhamat antirefleks Essilor Crizal Alize vijnë me super çmimin 14,900 lekë.

Skeletet Vogue dhe Police, pjesë e koleksionit 2019, ofrojnë shumëllojshmëri modelesh që i përshtaten të gjitha moshave si edhe ngjyra e detaje për t’ju përshtatur stilit tuaj.

Xhamat Antirefleks Essilor Crizal Alize ofrojnë çdo element që e bën të sigurt shikimin tuaj. Veshja e xhamit e bën atë rezistent ndaj gërvishtjeve, papastërtive apo njollave. Përveçse përmirësojnë ndjeshëm shikimin tuaj, xhamat Essilor Crizal Alize ofrojnë edhe mbrojtje ndaj rrezeve UltraViolet të cilat janë ndër shkaktarët kryesor të sëmundjeve të syrit.

Kurseni 9000 lekë dhe përfitoni këtë kombinim ideal për shikimin tuaj. Nxitoni të përfitoni pasi oferta është e vlefshme deri më 25 Janar.

Në Max Optika gjatë muajit Janar keni mundësinë për të përfituar zgjidhjen ideale për shikimin tuaj.

Skeleti Optik i markave italiane Vogue dhe Police në kombinim me xhamat antirefleks Essilor Crizal Alize vijnë me super çmimin 14,900 lekë.

Skeletet Vogue dhe Police, pjesë e koleksionit 2019, ofrojnë shumëllojshmëri modelesh që i përshtaten të gjitha moshave si edhe ngjyra e detaje për t’ju përshtatur stilit tuaj.

Xhamat Antirefleks Essilor Crizal Alize ofrojnë çdo element që e bën të sigurt shikimin tuaj. Veshja e xhamit e bën atë rezistent ndaj gërvishtjeve, papastërtive apo njollave. Përveçse përmirësojnë ndjeshëm shikimin tuaj, xhamat Essilor Crizal Alize ofrojnë edhe mbrojtje ndaj rrezeve UltraViolet të cilat janë ndër shkaktarët kryesor të sëmundjeve të syrit.

Kurseni 9000 lekë dhe përfitoni këtë kombinim ideal për shikimin tuaj. Nxitoni të përfitoni pasi oferta është e vlefshme deri më 25 Janar.