Specifikat e Ofertes
Specifikat e Ofertes
Në Max Optika gjatë muajit Shkurt keni mundësinë për të përfituar zgjidhjen ideale për shikimin tuaj.

Skeletet Optike të markave të mirënjohura Bolon dhe Police në kombinim me xhamat më të mirë për mbrojtjen nga paisjet dixhitale, Hoya BlueControl vijnë me super çmimin 19,900 lekë.

Xhamat BlueControl, të markës së mirënjohur japoneze Hoya, ofrojnë çdo element që e bën të sigurt shikimin tuaj. Veshja e xhamit e bën atë rezistent ndaj gërvishtjeve, papastërtive apo njollave. Përveçse përmirësojnë ndjeshëm shikimin tuaj, xhamat Hoya BlueControl ofrojnë edhe mbrojtje ndaj rrezeve blu të cilat janë ndër shkaktarët kryesor të sëmundjeve të syrit.

Markat italiane Bolon dhe Police ofrojnë një shumëllojshmëri modelesh tek të cilat mund të gjejnë veten të gjithë.

Kurseni 12.000 lekë dhe përfitoni këtë kombinim ideal për shikimin tuaj. Nxitoni të përfitoni pasi oferta është e vlefshme deri më 23 Shkurt.

Në Max Optika gjatë muajit Shkurt keni mundësinë për të përfituar zgjidhjen ideale për shikimin tuaj.

Skeletet Optike të markave të mirënjohura Bolon dhe Police në kombinim me xhamat më të mirë për mbrojtjen nga paisjet dixhitale, Hoya BlueControl vijnë me super çmimin 19,900 lekë.

Xhamat BlueControl, të markës së mirënjohur japoneze Hoya, ofrojnë çdo element që e bën të sigurt shikimin tuaj. Veshja e xhamit e bën atë rezistent ndaj gërvishtjeve, papastërtive apo njollave. Përveçse përmirësojnë ndjeshëm shikimin tuaj, xhamat Hoya BlueControl ofrojnë edhe mbrojtje ndaj rrezeve blu të cilat janë ndër shkaktarët kryesor të sëmundjeve të syrit.

Markat italiane Bolon dhe Police ofrojnë një shumëllojshmëri modelesh tek të cilat mund të gjejnë veten të gjithë.

Kurseni 12.000 lekë dhe përfitoni këtë kombinim ideal për shikimin tuaj. Nxitoni të përfitoni pasi oferta është e vlefshme deri më 23 Shkurt.