• Email: info@maxoptika.al
  • Kontakt: 355692040419

VERSACE

3490020% off

27900 Leke

sasia
BLI TANI
Product: Versace 4361 533087 53
Brand: VERSACE
Model: 0VE4361
Category: Syze dielli
Gender: Man
Shape: Rectangle
Lens size: 53
Bridge size: 18
Temple length: 140
Stili: FUR
Front material: Acetate
Lens color: Grey
ID: SD17624

Versace dallohet për nga forca e tij e karakterit, përdorimi novator i materialeve të reja dhe stili i ndryshëm e i papritur i frymëzimit dhe performancës. Koleksioni i syzeve Versace është një linjë e dizajnuar me nje elegancë dalluese, të disponueshme në modele unisex për ata që vendosin të shprehin forcën, besimin dhe uniken përmes një stili personal të guximshëm dhe të veçantë.

my cart