Versace

0VE4296
Oferte
Versace
Oferte

Versace

0VE4296
1 Kolor
Korniza BLACK, Lentet DARK GREY
29,900.00 ALL 20,900.00 ALL -30%

Detajet e produktit

 • Gjinia:

  Man

 • Materiali:

  Acetate

 • Kolori:

  BLACK

 • Forma:

  SQUARE

 • Ngjyra e lenteve:

  DARK GREY

 • Sku:

  SD10394

 • UPC:

  8053672400106

 • Teknologjia e lenteve:

  N/A


Permasa dhe pershtatshmeria

Përmasat e syzeve tregohen në milimetra, me një tregues të gjerësisë së xhamave dhe urës. Këtë informacion mund ta gjeni për cdo palë syze: ne duam tju ndihmojmë të gjeni syzet më të pershtatshme për fytyrën tuaj.

Lens width ( 59 )

Bridge width (16 )

frame frontale

Lens height ( 44.1 )

Brenda ne bisht do te gjeni detajet e mases
0VE4296 59 16 145 44.1

frame tre quarti

Temple width ( 145 )

Deshironi ti provoni ne dyqan?

Versace

0VE4296

20,900.00 ALL

Per te gjetur nje dyqan Max Optika, shkruani adresen ose Qytetin.

Perzgjidh dyqanin:

  ×