Ray Ban

0RB4165
Oferte
Ray Ban
Oferte

Ray Ban

0RB4165
7 Kolore
Korniza BLACK, Lentet DARK GREEN
19,900.00 ALL 13,900.00 ALL -30%

Detajet e produktit

 • Gjinia:

  Man

 • Materiali:

  Injected

 • Kolori:

  BLACK

 • Forma:

  SQUARE

 • Ngjyra e lenteve:

  DARK GREEN

 • Sku:

  SD08753

 • UPC:

  8053672476194

 • Teknologjia e lenteve:

  N/A


Permasa dhe pershtatshmeria

Përmasat e syzeve tregohen në milimetra, me një tregues të gjerësisë së xhamave dhe urës. Këtë informacion mund ta gjeni për cdo palë syze: ne duam tju ndihmojmë të gjeni syzet më të pershtatshme për fytyrën tuaj.

Lens width ( 54 )

Bridge width (16 )

frame frontale

Lens height ( 43.9 )

Brenda ne bisht do te gjeni detajet e mases
0RB4165 54 16 145 43.9

frame tre quarti

Temple width ( 145 )

Deshironi ti provoni ne dyqan?

Ray Ban

0RB4165

13,900.00 ALL

Per te gjetur nje dyqan Max Optika, shkruani adresen ose Qytetin.

Perzgjidh dyqanin:

  ×