Lente kontakti mujore Alcon

L 2,000.00 L 1,600.00

Clear
SKU: LENTE-KONTAKTI-ALCON-MUJORE Category:

Description

AirOptix Hydraglyde

                ◦              Lente me përbërje silicone hydrogel (një përbërje mikse xheli silikone dhe uji)

                ◦              Kjo bën që niveli i ujit të jetë më i pakët

                ◦              Kjo mungesë kompensohet me Hydraglyde (një përmbajtje ujore e veçantë)

                ◦              Kjo strukturë sjell një oksigjenim disa herë më të lartë të syrit duke evituar tharjen e për pasojë skuqjen e syve

                ◦              Gjithashtu nga silikoni lentja bëhet më kompakte duke e bërë edhe më të lehtë vendosjen

                ◦              Është një lente më higjenike pasi ka Smart Shield Technology një shtresë mbrojtëse kundër papastërtive dhe në rastet e make up

Additional information

Kategoria

Numri

12, 11.75, 11.5, 11.25, 11, 10.75, 10.5, 10.25, 10, 9.75, 9.5, 9.25, 9, 8.75, 8.5, 8.25, 8, 7.75, 7.5, 7.25, 7, 6.75, 6.5, 6.25, 6, 5.75, 5.5, 5.25, 5, 4.75, 4.5, 4.25, 4, 3.75, 3.5, 3.25, 3, 2.75, 2.5, 2.25, 2, 1.75, 1.5, 1.25, 1, 0.75, 0.5, 0.25

Shenja

+, –

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lente kontakti mujore Alcon”

Your email address will not be published. Required fields are marked *