DG

0DG1348
Oferte
DG
Oferte

DG

0DG1348
1 Kolor
Korniza Metal, Lentet Demo
29,900.00 ALL 20,900.00 ALL -30%

Detajet e produktit

 • Gjinia:

  Woman

 • Materiali:

  145

 • Kolori:

  Metal

 • Forma:

  Phantos

 • Ngjyra e lenteve:

  Demo

 • Sku:

  SO22816

 • UPC:

  8056597841146

 • Teknologjia e lenteve:

  N/A


Permasa dhe pershtatshmeria

Përmasat e syzeve tregohen në milimetra, me një tregues të gjerësisë së xhamave dhe urës. Këtë informacion mund ta gjeni për cdo palë syze: ne duam tju ndihmojmë të gjeni syzet më të pershtatshme për fytyrën tuaj.

Lens width ( )

Bridge width (54 )

frame frontale

Lens height ( )

Brenda ne bisht do te gjeni detajet e mases
0DG1348 54 18

frame tre quarti

Temple width ( 18 )

Deshironi ti provoni ne dyqan?

DG

0DG1348

20,900.00 ALL

Per te gjetur nje dyqan Max Optika, shkruani adresen ose Qytetin.

Perzgjidh dyqanin:

  ×