Versace

0ve1277
Oferte
Versace
Oferte

Versace

0ve1277
2 Kolore
Korniza Black, Lentet Demo lens
24,900.00 ALL 16,900.00 ALL -32%

Detajet e produktit

 • Gjinia:

  Woman

 • Materiali:

  Metal

 • Kolori:

  Black

 • Forma:

  Phantos

 • Ngjyra e lenteve:

  Demo lens

 • Sku:

  SO21468

 • UPC:

  N/A

 • Teknologjia e lenteve:

  N/A


Permasa dhe pershtatshmeria

Përmasat e syzeve tregohen në milimetra, me një tregues të gjerësisë së xhamave dhe urës. Këtë informacion mund ta gjeni për cdo palë syze: ne duam tju ndihmojmë të gjeni syzet më të pershtatshme për fytyrën tuaj.

Lens width ( 54 )

Bridge width (N/A )

frame frontale

Lens height ( N/A )

Brenda ne bisht do te gjeni detajet e mases
0ve1277 54 N/A N/A N/A

frame tre quarti

Temple width ( N/A )

Deshironi ti provoni ne dyqan?

Versace

0ve1277

16,900.00 ALL

Per te gjetur nje dyqan Max Optika, shkruani adresen ose Qytetin.

Perzgjidh dyqanin:

  ×