Versace

0VE3293
Oferte
Versace
Oferte

Versace

0VE3293
2 Kolore
Korniza TRANSPARENT GREY, Lentet DEMO LENS

Permasa

55 53
22,900.00 ALL 15,900.00 ALL -31%

Detajet e produktit

 • Gjinia:

  Woman

 • Materiali:

  Acetate

 • Kolori:

  TRANSPARENT GREY

 • Forma:

  CAT EYE

 • Ngjyra e lenteve:

  DEMO LENS

 • Sku:

  SO18156

 • UPC:

  8056597344432

 • Teknologjia e lenteve:

  N/A


Permasa dhe pershtatshmeria

Përmasat e syzeve tregohen në milimetra, me një tregues të gjerësisë së xhamave dhe urës. Këtë informacion mund ta gjeni për cdo palë syze: ne duam tju ndihmojmë të gjeni syzet më të pershtatshme për fytyrën tuaj.

Lens width ( 55 )

Bridge width (18 )

frame frontale

Lens height ( 40.1 )

Brenda ne bisht do te gjeni detajet e mases
0VE3293 55 18 140 40.1

frame tre quarti

Temple width ( 140 )

Deshironi ti provoni ne dyqan?

Versace

0VE3293

15,900.00 ALL

Per te gjetur nje dyqan Max Optika, shkruani adresen ose Qytetin.

Perzgjidh dyqanin:

  ×