DOLCE & GABBANA

DG4407
Oferte
DOLCE & GABBANA
Oferte

DOLCE & GABBANA

DG4407
1 Kolor
Korniza Black, Lentet Gray
35,900.00 ALL 24,900.00 ALL -31%

Detajet e produktit

 • Gjinia:

  Woman

 • Materiali:

  Acetate

 • Kolori:

  Black

 • Forma:

  Square

 • Ngjyra e lenteve:

  Gray

 • Sku:

  SD21400

 • UPC:

  8056597646895

 • Teknologjia e lenteve:

  N/A


Permasa dhe pershtatshmeria

Përmasat e syzeve tregohen në milimetra, me një tregues të gjerësisë së xhamave dhe urës. Këtë informacion mund ta gjeni për cdo palë syze: ne duam tju ndihmojmë të gjeni syzet më të pershtatshme për fytyrën tuaj.

Lens width ( 53 )

Bridge width (19 )

frame frontale

Lens height ( )

Brenda ne bisht do te gjeni detajet e mases
DG4407 53 19 134

frame tre quarti

Temple width ( 134 )

Deshironi ti provoni ne dyqan?

DOLCE & GABBANA

DG4407

24,900.00 ALL

Per te gjetur nje dyqan Max Optika, shkruani adresen ose Qytetin.

Perzgjidh dyqanin:

  ×