Pagesa me këste me 0% interes


Gjatë gjithë muajit tetor, Max optika ju jep mundësinë të bëni pagesa me këste dhe me 0% interes në çdo dyqan të rrjetit.

Kredia juaj aprovohet në 10 minuta dhe për këtë mjafton vetëm të paraqiteni në një prej dyqaneve tona dhe të keni me vete kartën tuaj të identitetit.

Kushtet:

  • Mosha nga 18-68 vjeç
  • Shtetësi Shqiptare
  • Pagues të sigurimeve shoqërore
  • Histori të mirë kreditimi

Shuma maksimale e kredisë është në varësi të të ardhurave dhe detyrimeve që keni për të paguar. Pagesat janë fikse mujore të shpërndara përgjatë gjithë periudhës.