Oferta Max Kids


Oferta Max Kids përfshin të gjithë skeletet për fëmijë (0-14 vjeç) të markës Centrostyle në kombinim me xhamat antirefleks Hoya.

Nga çmimi standart prej 13,900 lekë ky kombinim vjen gjatë këtij muaji me çmimin promocional 6,900 lekë.

Dhe jo vetëm kaq…

Pas blerjes ju bëheni automatikisht pjesë e garancisë së xhamave Hoya e cila ju ofron 1 vit garanci të plotë të xhamave në rast dëmtimi, thyerje apo humbje të syzeve.

Specifika të ofertës: Oferta është e vlefshme për numra deri në 2.5 cilindër.

Periudha e vlefshmërisë: 01/09/2018- 30/09/2018