Specifikat e Ofertes
Specifikat e Ofertes
Në Max Optika gjatë muajit Janar keni mundësinë për të përfituar zgjidhjen ideale për shikimin e fëmijëve tuaj.

Skeleti Optik i markës italiane Centrostyle në kombinim me xhamat antirefleks Essilor Crizal Alize vijnë me super çmimin 6,900 lekë.
Skeletet Centrostyle janë të dizenjuara enkas për fëmijë, çka nënkupton skelete rezistentë, elastic dhe me materiale hipoalergjike.

Xhamat Antirefleks Crizal Alize, të markës së mirënjohur franceze Essilor ofrojnë çdo element që e bën të sigurt shikimin e fëmijëve tuaj. Veshja e xhamit e bën atë rezistent ndaj gërvishtjeve, papastërtive apo njollave. Përveçse përmirësojnë ndjeshëm shikimin e të vegjëlve tuaj, xhamat Essilor Crizal Alize ofrojnë edhe mbrojtje ndaj rrezeve UltraViolet të cilat janë ndër shkaktarët kryesor të sëmundjeve të syrit.

Kurseni 8000 lekë dhe përfitoni këtë kombinim ideal për shikimin e fëmijëve tuaj. Nxitoni të përfitoni pasi oferta është e vlefshme deri më 25 Janar.

Në Max Optika gjatë muajit Janar keni mundësinë për të përfituar zgjidhjen ideale për shikimin e fëmijëve tuaj.

Skeleti Optik i markës italiane Centrostyle në kombinim me xhamat antirefleks Essilor Crizal Alize vijnë me super çmimin 6,900 lekë.
Skeletet Centrostyle janë të dizenjuara enkas për fëmijë, çka nënkupton skelete rezistentë, elastic dhe me materiale hipoalergjike.

Xhamat Antirefleks Crizal Alize, të markës së mirënjohur franceze Essilor ofrojnë çdo element që e bën të sigurt shikimin e fëmijëve tuaj. Veshja e xhamit e bën atë rezistent ndaj gërvishtjeve, papastërtive apo njollave. Përveçse përmirësojnë ndjeshëm shikimin e të vegjëlve tuaj, xhamat Essilor Crizal Alize ofrojnë edhe mbrojtje ndaj rrezeve UltraViolet të cilat janë ndër shkaktarët kryesor të sëmundjeve të syrit.

Kurseni 8000 lekë dhe përfitoni këtë kombinim ideal për shikimin e fëmijëve tuaj. Nxitoni të përfitoni pasi oferta është e vlefshme deri më 25 Janar.