Specifikat e Ofertes
Specifikat e Ofertes
Në Max Optika gjatë muajit Shkurt keni mundësinë për të përfituar zgjidhjen ideale për shikimin tuaj.

Skelete Optik të markave të mirënjohura në kombinim me xhamat më të mirë për mbrojtjen nga paisjet dixhitale, Hoya BlueControl vijnë me super çmimin 14,900 lekë.

Xhamat BlueControl, të markës së mirënjohur japoneze Hoya, ofrojnë çdo element që e bën të sigurt shikimin tuaj. Veshja e xhamit e bën atë rezistent ndaj gërvishtjeve, papastërtive apo njollave. Përveçse përmirësojnë ndjeshëm shikimin tuaj, xhamat Hoya BlueControl ofrojnë edhe mbrojtje ndaj rrezeve blu të cilat janë ndër shkaktarët kryesor të sëmundjeve të syrit.

Kurseni 10.000 lekë dhe përfitoni këtë kombinim ideal për shikimin e fëmijëve tuaj. Nxitoni të përfitoni pasi oferta është e vlefshme deri më 23 Shkurt.

Në Max Optika gjatë muajit Shkurt keni mundësinë për të përfituar zgjidhjen ideale për shikimin tuaj.

Skelete Optik të markave të mirënjohura në kombinim me xhamat më të mirë për mbrojtjen nga paisjet dixhitale, Hoya BlueControl vijnë me super çmimin 14,900 lekë.

Xhamat BlueControl, të markës së mirënjohur japoneze Hoya, ofrojnë çdo element që e bën të sigurt shikimin tuaj. Veshja e xhamit e bën atë rezistent ndaj gërvishtjeve, papastërtive apo njollave. Përveçse përmirësojnë ndjeshëm shikimin tuaj, xhamat Hoya BlueControl ofrojnë edhe mbrojtje ndaj rrezeve blu të cilat janë ndër shkaktarët kryesor të sëmundjeve të syrit.

Kurseni 10.000 lekë dhe përfitoni këtë kombinim ideal për shikimin e fëmijëve tuaj. Nxitoni të përfitoni pasi oferta është e vlefshme deri më 23 Shkurt.