• Email: info@maxoptika.al
  • Kontakt: 355692040602
...

Syze Optike për Fëmijë

Skelet Optik për fëmijë në kombinim me xhama antirefleks për çmimin fantastik 6,900 lekë. Garanci 1 vjeçare.

Lexo me shume
...

Xhama Super të Hollë për Fëmijë

Skeleti i markës Centrostyle për fëmijë në kombinim me xhamat Hoya Antirefleks me indeks hollimi 1,60 për vetëm 9,900 L.

Lexo me shume
...

Mbrojtje Dixhitale për Fëmijë

Skelet Optik për fëmijë në kombinim me xhamat Hoya BlueControl me garanci 3 vjeçare.

Lexo me shume
...

Garancia Speciale për Fëmijë

Garanci e plotë 1 vjeçare që mbulon çdo problematikë të xhamave si gërvishtja, thyerja, ndryshimi i numrave etj...

Lexo me shume
...

Syze Optike Vogue

Zgjidh nga shumëllojshmëria e skeleteve Vogue dhe në kombinim me xhamat antirefleks i përfitoni për vetëm 12.900 L.

Lexo me shume
...

Xhama Antirefleks, garanci 3 vjeçare

Skeletet e markës italiane Centrostyle në kombinim me xhamat antirefleks Hoya HiVision LongLife për vetëm 16,900 l.

Lexo me shume
...

Mbrojtje Maksimale Dixhitale

Stilin e veçantë të markës Bolon në kombinim me xhamat Hoya BlueControl i përfitoni me çmimin 19,900 L.

Lexo me shume
...

Teknologjia e Fundit e Lenteve

Relaksoni sytë tuaj në një botë dixhitale. Skeleti Centrostyle në kombinimin me Hoya Sync III për vetëm 29,900 L.

Lexo me shume
...

Syze Progresive

Shikim për afër dhe larg në një syze të vetme me xhamat Hoya Amplitude. Përfitoni raportin më të mirë cilësi-çmim.

Lexo me shume
...

Syze Progresive Balansis

Rehati maksimale në shikimin për afër & larg. Skeletet Vogue në kombinim me Hoya Balansis për vetëm 44.900 L.

Lexo me shume
...

Lifestyle 3 FreeForm

Cilësi premium e lentes progresive. Skelet optik Flair në kombinim me Hoya Lifestyle 3 FreeForm, 99.900 L.

Lexo me shume
...

Bli Syze për Larg, Përfito për Afër

Bli skelet optik në kombinim me xhamat antirefleks me shikim për larg dhe përfito syzet optike me shikim për afër, dhuratë.

Lexo me shume
...

Super Ulje për Syzet e Diellit Polar

Përfito 50% ulje për të gjitha syzet e diellit të markës Polar të polarizuara, për meshkuj dhe femra.

Lexo me shume
...

Ulje Speciale për Bolon

Zgjidh nga gama e shumëllojshme e markës italiane Bolon. Të gjitha me çmimin 14.900 L.

Lexo me shume
...

Bli Clip On, Përfito Xhamat Falas

Bli syze Clip On dhe përfito dhuratë xhamat optik. E gjithë paketa për vetëm 14,900 L.

Lexo me shume

my cart