SORT:
LAYOUT:

( 0 Votes ) 

Syze dielli të polarizuara apo jo?

Shepshherë na ndodh që kur duam të zgjedhim një palë syze dielli jami para dilemës "Syze të polarizuara apo jo". Kur mendojmë për syze të polarizuara instiktivisht na vjen ndërmend që ka më shumë filtra mbrojtës. Por si funksinojnë dhe pse na vijnë në ndihmë këto filtra, pjesa më e madhe e jona kanë pak informacion.

Visite: 4236
Comment count: 0
Read more

( 1 Vote ) 

Pse duhet të mbani syze dielli?

Syzet e dielli janë një instrument shumë i dobishëm në mbrojtjen e syve tanë gjatë periudhës së ekspozimit në diell. Është e rëndësishme që së pari të kuptojmë pse duhet të mbajmë syzet e diellit? Cilat janë benefitet që ne marrim nga përdorimi i tyre? si dhe Cila është mbrojtja që ato na sigurojnë për shikimin tonë.

Visite: 2564
Comment count: 0
Read more

( 0 Votes ) 

UIkit

Shpeshherë na ndodh që të dëgjojmë në lidhje me xhamat progresivë. Por çfarë janë dhe cili është benefiti që këto xhama mbartin? Xhamat progresivë janë xhamat të cilat mbajnë brenda një xhami një seri numrash për të bërë të mundur shikimin e përdoruesit si për afër ashtu edhe për larg brenda një xhami.

Visite: 3676
Comment count: 0
Read more

( 0 Votes ) 

Syze dielli me xhama pasqyrë?

Syzet e diellit me xhama pasqyrë janë tendenca më e fundit e modës. Një modë e cila ka përfshirë të gjitha modelet e syzeve të diellit, nga aviator deri tek wayfarer. Një modë e cila prezantohet me shumë ngjyra dhe kolore. Disa nga markat kryesore të cilat kanë prezantuar këtë tendencë janë Police dhe Ray Ban.

Visite: 3427
Comment count: 0
Read more

( 1 Vote ) 

Warp Theme Framework

Kontrolli i shpeshtë i shikimit është një domosdoshmëri për çdo individ. Të gjithë personat të cilët kanë një periudhë të gjatë që mbajnë syze duhet të kontrollohen në mënyrë periodike tek okulisti. Në këtë mënyrë ato mund të mbajnë nën kontroll lëvizjet e numrit. Prandaj është shumë e rëndësishmë bërja e vizitave periodike tek okulisti.

Visite: 3067
Comment count: 0
Read more
BIGtheme.net Joomla 3.3 Templates