Products in cart

Total 0 Leke

Checkout

Transporti ne Shqiperi dhe Kosove kushton 300 Leke

Ju garantojme qe do te merrni cmimin me te mire - Keni gjetur cmim me te mire?
Ne do tju bejme nje oferte akoma dhe me te mire!

Vizita Okulistike
Ne Max Optika ofrohen vizita okulistike me specialiste te huaj dhe aparaturat me moderne te fushes se optometrise. Tashme ju mund te rezervoni viziten okulistike online duke klikuar mbi linkun e meposhtem. Rezervo viziten okulistike
Max Kids
Max Kids eshte nje program inovativ i dedikuar femijeve nga Max Optika. Ky program eshte vleresuar nga prinderit si zgjedhja me e mire per femijet e tyre. Perfitoni Xhama cilesor me nje garanci te pa kufizuar. Max Kids - Garancia e femijeve
Garancia e xhamave
Ne Max Optika do te gjeni xhama te markave me te medha Hoya dhe Essilor. Keto xhama vijne me nje garanci nga 1 deri ne 3 vite. Per te perfituar nga garancia ju duhet te paraqiteni ne nje prej dyqaneve tona me karten e garancise. Garancia e xhamave

Programet shperblyese

Max Optika ofron programe te ndryshme shperblimi me te cilat ju mund te perfitoni ulje, pike, dhurata, vizita okulistike falas etj. Klikoni ne linkun e meposhtem per te pare programet e perfitimit.

Programet e perfitimit