• Email: info@maxoptika.al
  • Kontakt: 355692040419

RAY BAN

2790020% off

22900 Leke

sasia
BLI TANI
Product: Ray Ban 1972 919631 54
Brand: RAY BAN
Model: 0RB1972
Category: Syze dielli
Gender: Unisex
ID: SD17231

Nga L.A. në Saint Tropez dhe nga Soho në Tokio, Ray-Ban është marka më e preferuar e syzeve të diellit nga individë të ndryshem në të gjithë botën. Vendosja e standardit për përsosmëri, Ray-Ban kombinon në mënyrë të vazhdueshme një stil të shkëlqyeshëm me cilësi, performancë dhe komoditet të jashtëzakonshëm.

my cart