• Email: info@maxoptika.al
  • Kontakt: 355692040419

GUCCI

3190020% off

25900 Leke

sasia
BLI TANI
Product: Gucci 0163 001 52
Brand: GUCCI
Model: GG0163
Category: Syze dielli
Gender: Woman
ID: SD16950

Marka Gucci përfaqëson perfeksionin e luksit. Moderne dhe seksi, është një markë ekskluzive që pasqyron një mënyrë jetese elegante. Koleksioni i syzeve të tyre përdor vetëm materialet me cilësinë më të lartë dhe ofron forma dalluese të pasura me ikona historike që manifestojnë Shtëpinë e Guccit.

my cart