• Email: info@maxoptika.al
  • Kontakt: 355692040419

PERSOL

3790020% off

30900 Leke

sasia
BLI TANI
Product: Persol 3152 9014Q8 49
Brand: PERSOL
Model: 0PO3152S
Category: Syze dielli
Gender: Man
Shape: Round
Lens size: 49
Bridge size: 20
Stili: FUR
Temple length: 145
Front material: Acetate
Lens color: Blue
ID: SD17598

E ideuar dhe e punuar në Itali, Persol - nga italishtja "per il sole” që do të thotë "për diellin" - është një markë e famshme për përshtatjen e saj të patëmetë dhe qartësinë e jashtëzakonshme. Tempujt e patentuar të markës Meflecto ofrojnë një përshtatje të sigurt, ndërsa lentet e diellit të mbrojtura me kristal sigurojnë mbrojtje me vizion pa shtrembërim. Me një karakter të markës që mund të përshkruhet më së miri si një stil klasik, ekskluziv, elegant dhe unik, Persol vazhdon të shkojë përtej tendencave.

my cart